Vélemények, visszajelzések

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a mi szemszögünkből ismerjetek meg minket, hanem diákjaink és szüleik véleményét is láthassátok. Hálásak vagyunk, hogy egy ilyen fantasztikus közösség támogatja a mindennapi “munkánkat”. Íme néhány komment és üzenet a sok-sok kedves visszajelzés közül.

     B. egy kocsikázás alatt megkérdezte “Anya meddig táncolhatok? ,mert én addig szeretnék amíg élek” és ezt teljesen magától. Köszönjük a kedvességet türelmet amível hozzá álltok a minikhez.

     Azért szeretek a DOD-ba járni, mert szerintem itt egy év alatt sokkal többet fejlődtem, mint az előző egyesületemben kb. 9 év alatt. Az edzéseken mindig elfelejtem a problémáimat.

     Nagyon örültem amikor rátaláltam erre a tánciskolára. #BolDOD vagyok, hogy ilyen jó tancórákra járhatok, ilyen csoda tanárokhoz mint ti. A gálák és a halloweeni buli is nagyon jo volt és örökre szóló élmény. Köszönjük nektek!

     Imádtam az eddigi gálákat, amiken részt vettem! Örülök, hogy én is részese lehetek ennek a csodálatos csapatnak!

     2012-ben kezdett az akkor 10 éves lányom Vivinél táncolni. Eleinte furcsa volt,hogy Ő is szinte gyerek volt. Nehéz volt elképzelni,hogy hogy fog tanítani gyerekként gyerekeket. Nem kellett sok idő,hogy rájöjjünk nem lesz ezzel gond. A lehető legjobb tudása szerint tanította és tanítja a gyerekeket. Partnerként kezeli őket. Ami anyaként nekem nagyon fontos, főleg amíg kicsi volt a lányom, hogy korához megfelelő korgráfiákat és ruhákat választott a gyerekeknek mindig. Workshop,verseny tábor, fellépések és rengeteg élmény lehetőség nyílik meg nekik. Még minket szülőket is megtanított táncolni. Szóval remélem még sokáig így marad.

     Ezúton gratulálok ehhez a szuper évzáró showhoz. El vagyok ájulva. Elkepeszto sok munka és tehetseg mutatkozott meg, bravó! Köszönjük a lehetőséget! Atom jó volt!

     Csodálatos volt az év végi gála! Nagyon élveztük! Már majdnem táncra is perdültünk, annyira bejöttek a zenék!

     Élmény volt hallgatni ahogy egymást támogatják. A sógorom azt mondta tegnap ez volt eddig a legjobb gála. Bár Én ezt minden gála után így érzem. Mert mindig túlszárnyalod önmagad.

     Fantasztikus volt a majális! Köszönünk mindent! Nem tudom, h fokozható-e még bármi ezek után, úgyhogy inkább csak azt írom, h maradjatok mindig ilyenek.

     Egy fergeteges évadzáró gála után egy gyereknapi fellépés...Hálás köszönet, hogy részesei lehetünk évről évre ennek a csodának amit megálmodnak, és tiszta szívből, rengeteg munka után előadnak ezek a gyerekek és felnőttek.

     Az egész csapat nevében szeretném megköszönni Vivi ezt az idei évet (is)! Rengeteget fejlődtünk együtt, mindig segítettél és türelemmel magyaráztad el akár a legkönnyebb lépéseket is. Minden órára az egész napos rohanásaid után 1000%-os energiával jöttél, mindig mosolyogtál és bátorítottál minket. A versenyre való készülések legfárasztóbb, legkaotikusabb pillanataiból is a legjobbat hoztad ki, nem volt olyan percünk, amikor nem élveztük volna az óráidat. Külön köszönöm, hogy veletek lehetek, hihetetlen összetartás van ebben a csapatban, az egész DOD családban, mindig mindenki mosolyog és drukkol a másiknak. Alig várom, hogy találkozzunk a nyáron és még többet nevessünk, tanuljunk és eddzünk együtt. 🤍

     Mindig megmentett a tánc, amikor már semmim sem volt. Imádom!

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken tudod velünk felvenni a kapcsolatot

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken tudod velünk felvenni a kapcsolatot